Lietech Racing Team er en samling Go Kart utøvere som ønsker bli bedre sammen.

Ta gjerne kontakt med oss for en treningsplan, eller om du vil ha hjelp på løp. Vi ser deg der du er og tar tak i det du ønsker sammen med deg. De minste av våre piloter er de yngste i treningscaddetti og de eldste kjører senior- og master.

Ingen er for flinke, vi har alle mer og lære uansett hvor gode vi er. Det og velge en langvarig racing karriere, uansett klasse, handler også mye om fysisk trening, forberede seg til og gjøre gode intervju, profilere seg fornuftig og jobbe effektivt med sponsorer. Får man dette til kan man drive racing i mange år uten de store kostnader.

-Ett av de viktigste prinsippene i Lietech Racing Team er at alle hjelper alle. Pilotene logger i lag og mekanikkerne deler erfaringer og tester sammen. Vi jobber systematisk for og finne kombinasjoner av oppsett som gir de små fordelene man trenger. Sammholdet er høyt verdsatt og man trenger ikke kjøpe mer enn man absolutt vil ha, men vi setter pris på at man handler det man kan av Lietech AS som en returnback og felles prioritering. TEAM følelsen er det viktigste og alle kan bidra med noe som gjør Go Kart hobbyen kjekkere for alle. Alle er med og går banen før løp sammen.

Teamet har etterhvert flere norgesmestre, sommercup vinnere og vinnere av Junior kart tour. Datamengden på de ulike banene er betydelig, og dette kommer nye førere tilgode.

Når Go Kart Norge blir for lite kan vi tilby videre satsing gjennom Parolin sitt fabrikksteam og Babyrace. Her kan man få seg en test og sammen finne ut av klasse, nivå og retning videre i internasjonal Go Kart.

Fra det året man fyller 14 år kan man kjøre stor bil på stor bane. Lietech Racing team har samarbeid med NTCC som promoterer asfaltracing i Citroen DS3 cup, Formel 4 og Nordic Thunder Car. Vi hjelper til med og tilpasse Go Kart karrieren slik at overgang til asfaltracing blir smooth. Når man er klar organiserer vi test i samarbeid med Rune Næss i NTCC. Noen av våre trenere kan og følge pilotene videre i på billøp. Sjekk ut link til NTCC.NO for mer info om hva dem driver med.

Sjekk også Norges Bilsportforbunds info omkring TALENTSATSING

Formel 4
Citroen DS3