Lietech Racing Team er en samling Go Kart utøvere som ønsker bli bedre sammen.

Ta gjerne kontakt med oss for en treningsplan, eller om du vil ha hjelp på løp. Vi ser deg der du er og tar tak i det du ønsker sammen med deg. De minste av våre piloter er de yngste i treningscaddetti og de eldste kjører senior- og master.

Ingen er for flinke, vi har alle mer og lære uansett hvor gode vi er. Det og velge en langvarig racing karriere, uansett klasse, handler også mye om fysisk trening, forberede seg til og gjøre gode intervju, profilere seg fornuftig og jobbe effektivt med sponsorer. Får man dette til kan man drive racing i mange år uten de store kostnader.

-Ett av de viktigste prinsippene i Lietech Racing Team er at alle hjelper alle. Pilotene logger i lag og mekanikkerne deler erfaringer og tester sammen. Vi jobber systematisk for og finne kombinasjoner av oppsett som gir de små fordelene man trenger. Sammholdet er høyt verdsatt og man trenger ikke kjøpe mer enn man absolutt vil ha, men vi setter pris på at man handler det man kan av Lietech AS som en returnback og felles prioritering. TEAM følelsen er det viktigste og alle kan bidra med noe som gjør Go Kart hobbyen kjekkere for alle. Alle er med og går banen før løp sammen.

Teamet har etterhvert flere norgesmestre, norgescup vinnere, sommercup vinnere og vinnere av Junior kart tour. Datamengden på de ulike banene er betydelig, og dette kommer nye førere tilgode.

Når Go Kart Norge blir for lite kan vi tilby videre satsing gjennom Parolin sitt fabrikksteam og Parolin Tyskland. Her kan man få seg en test og sammen finne ut av klasse, nivå og retning videre i internasjonal Go Kart.