Lietech Racing Team er en samling Go Kart interserte som ønsker bli bedre sammen.

Ta gjerne kontakt med oss for en treningsplan, eller om du vil ha hjelp på løp. Ingen kan for lite til og bli med hos oss. Vi ser deg der du er og tar tak i det du ønsker sammen med deg. De minste av våre piloter er de yngste i treningscaddetti og de eldste kjører senior- og master.

Ingen er for flinke, vi har alle mer og lære uansett hvor gode vi er. Det og velge en langvarig racing karriere, uansett klasse, handler også mye om fysisk trening, forberede seg til og gjøre gode intervju, profilere seg fornuftig og jobbe effektivt med sponsorer. Får man dette til kan man drive racing i mange år uten de store kostnader.

-Ett av de viktigste prinsippene i Lietech Racing Team er at alle hjelper alle. Det er greit og ikke ville dele info, men da må man si "dette vil jeg ikke dele". Til dags dato har vi ikke opplevd at noen ikke vil dele info og helt ærlig ville det fungert dårlig. Pilotene logger i lag og mekanikkerne deler erfaringer og tester sammen. Sammholdet er høyt verdsatt og man trenger ikke kjøpe mer enn man absolutt vil ha. TEAM følelsen er det viktigste og alle kan bidra med noe som gjør Go Kart hobbyen kjekkere for alle. Alle er med og går banen før løp sammen.

Når Go Kart Norge blir for lite kan vi tilby videre satsing gjennom Parolin sitt fabrikksteam. Her kan man få seg en test og sammen finne ut av klasse, nivå og retning videre i internasjonal Go Kart. For tiden har Parolin en avtale med en ung Norsk lovende Go Kart fører - Martinius Stenshorne. Han kom inn i Parolin fabrikkteamet i Oktober 2017 og vant sesongens siste løp på Sarno i Italia. Flere Nordmenn kan følge i hans fotspor.

Fra det året man fyller 14 år kan man kjøre stor bil på stor bane. Lietech Racing team har samarbeid med NTCC som promoterer asfaltracing i Citroen DS3 cup, Formel 4 og Nordic Thunder Car. Vi hjelper til med og tilpasse Go Kart karrieren slik at overgang til asfaltracing blir smooth. Når man er klar organiserer vi test i samarbeid med Rune Næss i NTCC. Noen av våre trenere kan og følge pilotene videre i på billøp. Sjekk ut link til NTCC.NO for mer info om hva dem driver med.

 

Sjekk også Norges Bilsportforbunds info omkring TALENTSATSING

Formel 4
Citroen DS3