Flere nyheter

Vestlandsmesterskapet runde 2 ble en trivelig Lietech- og Parolin helg 😊👍🏁

P1 Cadetti 👑
Tord Raugstad (Parolin/Iame) vinner cadetti overbevisende. Nr 3 i sammendraget.

P1, 4 og 5 Mini 👑
Idar Gjerdevik vinner Mini. Peder Saltvedt og Faltin Wathne er med og tar de tre første plassene til Parolin i finale 1. Peder nr 4 i løpet og Faltin nr 5.
Idar og Peder holder de to første plassene i sammendraget i Vestlandsmesterskapet.

P2 og 4 Junior Rok 125 🤘
Stian Lie (Parolin/Vortex) er raskest i begge finaler og setter ny banerekord med 30,265. Dårlig start med feil drevvalg i siste finale sendte ham bakover i starten, men hentet seg opp igjen og tok igjen William Pedersen. Hadde nok fart til å kjøre forbi, men ikke på rett sted uten å rissikere noe tull. Kjørte fint inn på andreplass og sikret seg poeng. Kristian Berge var raskest på lørdagstreningen med 30,07 i rundetid, men da uoffisielt. Fikk seg en fin 4. plass i løpet.
Stian ligger ett poeng bak ledende William Pedersen som overtok ledelsen i VM 2017 😊🏆

"Uten mat og drikke duger helten ikke"
Kokken Ole H Johansen disket opp med elggryte på lørdagen og kyllinggryte på søndagen. Ellers åpent kjøkken med god mat og nok drikke hele dagen. Dette er en knallbra og sosial løsning 😊👍

Denne helgen hadde vi med coach- og mekkissene Einar Lie og Rolf Erik Walderhaug. De skal ha mye av æren sammen med pilotene for farten vi sammen får til. Det var mange tekniske kontroller på motorene denne helgen også, og selvfølgelig ble ingen feil avdekket. Det gir trygghet til pilotene som presterer godt fordi de har jobbet hardt for å nå sine mål 😉

Megastolt av heile gjengen!!

 • Stilling ledig - coach og mekanikker

  Stilling ledig - coach og mekanikker

  På grunn av økende etterspørsel og solid vekst de siste årene søker vi nå etter mennesker som ønsker og jobbe med Go Kart. Her får man være med i ett engasjert og inspirert racingteam med 64 piloter.

  Les mer…
 • Påsketrening 2019 - Italia

  Påsketrening 2019 - Italia

  God og grundig opptrening til Norsk sesong. 

  Påsken 2019 arrangerte vi treningsleir på "South Garda Karting" i Lonato. Denne banen ligger fint til nord i Italia, like ved byen Desenzano og Gardasjøen. Været var som en god norsk sommer med 25+ grader. Pilotene kjørte mandag - til og med fredag. Helga før vi kom hadde det vært arrangert DKM løp på Vega dekk. Dette ga mye feste slik at pilotene fikk kjørt seg skikkelig. 

  Les mer…
 • Parolin forhandler i Hokksund

  Parolin forhandler i Hokksund

  PR Motorsport er etablert som forhandler for Parolin i Hokksund.

  Les mer…

Flere nyheter